En ovanlig men högst stimulerande hobby

Jag har på senare tid utvecklat en ganska märklig hobby (inte så märklig i och för sig, finns helt klart folk som har skummare saker för sig). Det råkar vara så att jag samlar på presentreklam, profilprodukter. Jag kan helt enkelt inte få nog av de här grejerna och tar varje chans jag får att lägga vantarna på en nya musmatta med tryck, ett snyggt usb-minne med företagslogotyp, snygga kläder som jackor och tröjor eller knivset etc. Enligt min erfarenhet så är det bästa stället och tillfället att scora stort olika mässor och branschtillställningar. Då slåss nämligen alla medverkande företag om att få uppmärksamhet och verkar man bara tillräckligt viktigt så är de beredda att ge bort i princip vad som helst. Jag själv har profilprodukter till värde av ja påtagligt mycket hemma och merparten av de mer påkostade grejerna har jag fått med mig hem efter olika mässor

Leave a Reply